friss 5 órája

BetChallenge - 2024.10.22

BetChallenge - 2024.10.22

2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!

A JÁTÉKSZABÁLYT ITT tudjátok elolvasni! 

AZ AKTUÁLIS TIPPSTER TOPLISTA ELÉRHETŐ A FŐMENÜ-TIPPEK GOMBJA ALATTI LENYÍLÓ MENÜBEN. ERRE A JÁTÉKRA a TIPPLAP CLUB TIPPEK táblázatot használjuk!  ITT tudjátok nyomon követni!  

Kérünk mindenkit, hogy fair módon játszon és ne rontsa el senki a többség szórakozását! Köszönettel: Tipplap Szerkesztők.

A tippjátékban való részvételhet Tippmixpro-regisztráció szükséges. Ha még nincs regisztrációd itt tudod megtenni: 

 

 

A TIPPMIXPRO MINDEN ÚJ REGISZTRÁLÓNAK 5000 FORINTOT ÍR JÓVÁ, FELTÖLTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL! HA MÉG NEM TETTED, KÉRJÜK ITT REGISZTRÁLJ, EZZEL IS SEGÍTVE MUNKÁNKAT! 

 

Kiesettek listája:

Smaugg (kombi szeló)

Nagyonjo33 (kis odds)

Kbogi (kis odds)

Hrich (kis odds)

AHA (kis odds)

 

Tabella: 21 nap után

17: 1_Petipp

15: Nora88, Radar

 

A tegnapi napon említett sztoritól a nap első kommentjében fogok nyilatkozni (ha csak addig nem tippel valaki és nem az első bejegyzés lesz). CSAK AZ ALÁ LEHET MAJD KOMMENTELNI AZ ADOTT TÉMAKÖRBEN!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2024-10-22 00:51:19
Hát vágjunk bele ebbe a nem túl kellemes témába srácok!

Az elmúlt időkben többen is jelezték, hogy AHA olvasónk viselkedése nem ide való.
A viselkedés: minden egyes betchallenge bukott tipp féltávjánál már gyűlöli a játékvezetőt, a csapatokat mindent, majd magát ócsárolja hogy hogy lehet ilyen bf...aztán a tippeknek bizonyos része nem is bukik.
ez már átment abba hogy a rakétásban is űzi ezt a műfajt ráadásul már folyamatosan nem ideillő jelzőkkel minősíti a csapatokat játékosokat.

Ezt előszőr megpróbáltam én is finoman félig meddig viccesen kezelni, én is sokszor szoktam előre szidni mindent aztán utána örülök a fejemnek hogy jaj de jo mégis nyertem. ez igy oké is VISZONT NEM ERRE AZ OLDALRA ÉS NEM EGY KÖZÖSSÉGBE VALÓ!

Két oldalról közelítem meg a témát és a helyzet békés kezelésére törekszem

Többször raktunk ki már figyelmeztető cikket az oldalon, hogy mindennemű trágárságot megpróbálunk kiírtani innét, semmi értelme azzal teleokádni az oldalt, hogy minden sportolónak a k..anyját. Mérgesek vagyunk mi is egy elment mix miatt de nem hányok tele egy közösségi oldal kommentmezejét ezzel. semmi értelme online dühöngeni, saját idejét pazarolja az ember értelmetlen hülyeségre. mi értelme az egésznek? főleg még azt ecsetelni hogy" mekkora barom vagyok hogy még teszek is rájuk én lúzer idióta" és társai mondatok.
Láttunk AHA viselkedésénél sokkal vérlázítóbb dolgokat, ki lett tiltva innen a téma ami csak arról szólt h a k.anyját mindenkinek meg percenként írva hogy milliókat buktam miattatok ti sz...pa...ok van az a szint ami már beteg.

AHA már bizonyította hogy értékes tagja is tud lenni a csapatnak, csak van ez az extra viselkedés ami tényleg nem ide való és be kéne fejezni. Tisztelettel kérlek AHA, valahogy ezt engedd el és fejezd be. csak rontja az oldal minőségét ha abból áll a kommentmező hogy mindenki gyökér mindenkinek az anyját mindenki ostorozza magát is. Ha egy ember megteheti akkor megteheti száz , milyen káosz lenne itt semmi értelme nem lenne az egész oldalnak! ÉS GONDOLJ BELE MI ÉRTELME VAN ENNEK AZ EGÉSZNEK? semmi értelme itt nyekeregni ezt, neked is van életed ezer jobb dolgod ennél meg mással töltsd az idődet minthogy félóránként megjegyzed a tipped ideje alatt h dögöljön meg mindenki és hogy magadat szidod.
EZT KÉRLEK ÉRTSD MEG, ha elolvastad ezt a részt állj meg fél percre gondolkodj el magadban hogy tényleg van időd energiád erre és hogy mi értelme van?
Hiszek abban hogy hasznos tagja leszel az oldalnak ha ezt elengeded!

A másik oldala a sztorinak:
Próbáljuk meg olvasóként elengedni azokat a dolgokat amik nem tetszenek vagy nem érdekelnek vagy hasonló. nÉha lehet hogy egyszerűbb túlpörgetni az oldalt vagy figyelmen kívűl hagyni a dolgot minthogy beleálljunk a témába. ha azt mondjuk hogy az értelmetlenül idehányt nyekergéssel töltött időnek mi értelme, akkor lehet jobb néha azt mondani hogy nem írok én se odasemmit ,átsiklok felette mert nem érdekel a sirása az illetőnek stb. azzal nem vagyunk előbbre ha az illetőt pszichológushoz irányítjuk, viszont szidjuk, elmondjuk minden hülyének.

a helyzetet kezelni jelenleg nekem kell, de sokszor én se tudok mindennel is foglalkozni, most próbáljuk ezt elfogadni. utálom azt mikor ilyen "faszságok" jönnek elő és erre kell pazarolnom az energiám, hogy felnőtt embereket kell a normális viselkedés betartására figyelmeztetnem. igyekszem mindent megtenni de én se itt és nem ebből élek. nem várok kalapemelést de aki ismer innét az oldalról az tudja hogy igyekszem rengeteg energiát belefektetni az egészbe , mindezt értetek a közösségért a tipplapért és valamilyen szinten magamért.
a jelenlegi témát előszőr lazán kezeltem, aztán mikor már láttam hogy AHA átesett a ló túloldalára akkor olyan időszakom volt amikor nem értem rá még ezzel is foglalkozni, most kaptam Prigionitól egy levelet és visszaolvastam hogy valóban többeknek ki van a töke a helyzettel és ideje foglalkoznom vele.
ahétvégén 3 napig programom volt és megmondom őszintén most amúgy is kisebb bajom is nagyobb ennél de akkor is szeretnék még az energia szintemen túl pontot tenni a téma végére.
Nem elég hogy kezeljem AHA sztoriját még akkor kialakult extrának az olvasók vs AHA közti szópárbaj is...a támadási alapot elfogadom az olvasóktól, de már ők is átestek a ló túloldalára úgy érzem. nekem kell ezt a helyzetet kezelni, az nem szebb ha az olvasók AHA-nak olyanokat írnak ami szintén nem fest szépen. (miközben AHA nem bánt valóban senkit, azt aláírom, csak van ez a magánhisztije a sportolókkal és önmagával szembe).
Nem illet AHA se olyan bánásmódot mint amiben részesült, de valóban fel kell lépni ellene.
ÉN A BÉKE HARCOSA VAGYOK és utálom mikor olyan dráma kerekedik az egészből ami már kabaré szintű. mindenki megsértődik mindenki hisztizik stb stb.

A következő a helyzet:
- AHA, tudod jól hogy megvédtelek az előző dologban és most is értelek bizonyos mértékig, DE! hogy szent legyen a béke és ne rongáld az oldal minőségét ami szankciókhoz vezet EZÉRT SZÉPEN MEGKÉRLEK HOGY A MAI NAPTÓL ENGEDD EL EZT AZ ÖNOSTOROZÓ MEG SPORTOLÓ, JÁTÉKVEZETŐ, CSAPAT mocskoló kommentáradatot, de még utalást se tegyél a mérgelődésre nehogy újabb támadási alapot adj. Mivel tudom, hogy alapból hasznos tagja vagy az oldalnak ezért nem szívesen válnék meg tőled, egy probléma van, tényleg ez a túlzásba vitt hiszti a meccseidnél, ami az oldal összképén ront és sokaknak csípi már a szemét. Ennyit kérek ezt fejezd be és minden szuper lesz!

A többeiktől annyit kérek fogadják el hogy megadtam az utolsó esélyt AHA-nak, ha ezek után is folytatja és nem lépek fel ellene, akkor dobjátok ide a fejemhez a követ és szó nélkül állom a kőzuhatagot és ki is jelentem hogy megérdemeltem. De azt nem fogadom el, ha most ezért a plusz esélyért már most vízbe folytanátok. Hiszek abban, hogy AHA ezen kívűl egy hasznos tagja az oldalnak, bízzatok benn hogy megváltozil. Ez miatt senki ne távozzon az oldalról mert én egy esélyt adtam neki.

Extra: Tibcsi megjegyzése volt, hogy mi értelme annak, ha a kieső tippelget a betchellengben, menjen a rakétába vagy ahova akar, de semmi értelme itt tippelgetnie.
Erre azt mondom, mivel senkinek nem árt vele ha itt tippelget a kieső ember, így tegye nyugodtan. én ugy vagyok vele hogy hát mit érdekel engem hogy itt rakosgatja a dolgait, ugorjunk át felette, lapozzunk tovább, ne is figyeljünk rá. A tabellát nem kavarja meg hisz azért igy hogy jelezve vannak a kiesők, nincs akkora ős káosz, hogy mi a realitás a tabellán, nem okoz akkora gondot a játszásuk ,hogy ezen fennakadjunk. hagyjuk rájuk, had gyakoroljanak vagy amit akarnak nem ártanak vele a légynek sem, ha ők úgy érzik hogy a gyakorlás számukra hasznos hát csinálják nyugodtan (énígy vagyok ezzel, nekem nem fáj, gyakoroljon csak nyugodtan ha ez neki jó) próbáljuk meg így kezelni ezt a helyzetet, engedjük el őket, mert tényleg kárt nem okoznak vele ha tippelgetnek a kiesők.

Elsőre ennyi!
Jöhetnek a kommentek a témában de kizárólag kultúrált hangnemben! És ne hogy ez alatt a komment alatt megint egymásnak feszüljenek emberek mert még a laptopot is lerúgom az asztalról ha ebből megint veszekedés alakul ki. Lehet beszélgetni a témáról, de annak semmi értelme ha már úgy állunk neki hogy rohadjon meg a másik! ENnyit kérek, tiétek a terep!

további témák a rovatból

Az első három kiadás fogadtatása után negyedszer is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal ismét őszi-téli kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal szeptember 2-a és december 23-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek.
Az első három kiadás fogadtatása után negyedszer is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal ismét őszi-téli kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal szeptember 2-a és december 23-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek.
Az első három kiadás fogadtatása után negyedszer is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal ismét őszi-téli kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal szeptember 2-a és december 23-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek.
Az első három kiadás fogadtatása után negyedszer is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal ismét őszi-téli kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal szeptember 2-a és december 23-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek.
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!