2013.10. 12.

Csúszós ajánlat - NHL #9 +EU - 2013.10.12

Csúszós ajánlat - NHL #9 +EU - 2013.10.12
Együtt nyerünk, együtt szívunk. Tegnap az utóbbi történt sajnos, amiért mindenkitől elnézést kérek a Pingvinek nevében is. Ma egy szélesebb körű ajánlatot hoztam.
 
 
 
 
 
A Bruins nem lő sok gólt, amire rá is fáztak már legutóbb, a védelmük és a kapusuk viszont még mindig bitangjó. Három meccs alatt négy kapott gól az nagyon remek, az emberhátrányos védekezés is remekül működik (akárcsak tavaly), azonban nagyon sok időt töltenek a penalty boxban. A Columbust Gaboriknak kéne húznia többek között, amit el is kezdett. Legutóbb gól és két gólpassz került a neve mellé, a Buffalot verték 4-1-re. Mindenesetre a Boston egyelőre (legalábbis papíron mindenképp) más kategória. 
 
Tipp:
Columbus Blue Jackets - Boston Bruins - Vendég - 2.35 yes
Eredmény: 1-3
 
A Detroit kettőt vesztett zsinórban (Bruins, Phoenix), így jelenleg még csak a 10. helyen találhatóak. Ennél bőven többre hivatott a gárda. Flyers szurkolóként általában pozitívan próbálom nézni a csapat helyzetét, de itt nem az edzőt kellett volna elküldeni érzésem szerint. Gondok vannak Philadelphiában és ahogy mondani szokták: "fejétől bűzlik a hal". Ma hajnalban őket is a Phoenix intézte el, ráadásul otthon. Holnap hajnalban, 24 órával az előző meccsük kezdése után pedig a Detroit vendégei lesznek. Nem hiszem, hogy itt bárki is gondolna a két pontra, de még az egyre is csak a nagyon elvakultak. Hartnell és Lecavalier (tehát két támadó az első két sorból) úgy tűnik, hogy összeszedett egy sérülést, a nap folyamán MRI vizsgálatnak vetik alá őket, a Phoenix ellen nem játszottak már a harmadik harmadban, a játékuk erősen kérdéses. A Detroitban nincs új sérült, a legnagyobb kérdés pedig továbbra is az, hogy Alfi mikor tud először betalálni. Nos, úgy gondolom, hogy ezellen a gyenge Flyers védelem ellen neki is sikerülni fog, ha ráadásul még két támadó is kiesik, akkor sansza sem lesz a vendégeknek.
 
Tipp:
Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers - Hazai - 1.92 yes
Eredmény: 5-2
 
A Toronto back-to-back meccsek sorát vívja épp. Most otthon lesz jelenésük a nashvillei kirándulás után. Az ellenfelük eredménysora csalóka, hiszen három vereségük van ugyan, de egyik sem igazi meglepetés, bár akár mindegyiket meg is nyerhették volna. Ne úgy nézzünk tehát az Edmontonra, mint a legrosszabb nyugati csapat, mert messze nem azok, attól függetlenül, hogy jelenleg a tabella alján foglalnak helyet. A Maple Leafs viszont kimondottan jól kezdett, egy vereségük van, vezetik a keleti konferenciát. Mindazonáltal lesz pár hiányzó a Torontoban, ami óvatosságra int. Az esélyes még így is a hazai csapat.
 
Tipp:
Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Hazai - 1.95 no
Eredmény: 5-5(6-5)
 
A Chicago megverte legutóbb a Szigetlakókat, így már 2-2-vel állnak. Egyelőre a pontok nem jönnek úgy, ahogy tavaly. A csapat teljesen egészséges és ez a Buffalo tökéletes lehet egy kis morálépítésre. A Sabres öt vereséggel áll öt meccs után, 5 lőtt és 14 kapott góllal. Gyengélkednek, ezen nincs mit szépíteni. Emberelőnyben sem jók, amiben eddig a Chicago remekül teljesít. Továbbá nem lőnek eleget kapura, az ellenfeleiknek pedig messze túl sokat engednek. A Chicago ellen ezek mind az öngyilkossággal egyenlőek. Sok büntetőpercet, PP gólokat és fölényes hazai sikert várok, még úgy is, hogy 24 óra sem telik el a Chicago két meccse között.
 
Tipp:
Chicago Blackhawks -1.5 - Buffalo Sabres - Hazai - 2.20 no
GÓlok száma a hazai csapatnál: Over 3.5 - 2.30 no
Eredmény: 2-1
 
Amit a Rangerstől látok idén, az elég elkeserítő lehet a szurkolóik számára eddig. 15 gólt kaptak az utolsó két kirándulásukon a San José és az Anaheim ellen. Lundqvist 4.31 kapott gólt és 87.9%-ot átlagol. Hasonlóan nagy gond, hogy nem tudnak gólokat lőni. Négy meccsen mindössze hatszor voltak eredményesek. A San José ellen pedig már Rick Nash is kidőlt a támadók közül. Egyelőre reménytelennek látom a helyzetüket. A Blues pedig ennek az ellenkezője. Háromból három, legutóbb a Chicagot verték, előtte pedig a helyükre küldték a Pantherst is. 4.67 lőtt gólt átlagoltak a három meccsen. Az emberelőny kihasználásuk is irreálisan jó, 40%, azonban túl sok időt töltenek eddig a penalty boxban. Sokszor próbálkoznak és keveset engednek lőni az ellenfeleknek. So far so good, tovább kell robogniuk!
 
Tipp:
St. Louis Blues - New York Rangers - Hazai - 1.85 yes
Gólok száma a hazai csapatnál: Over 2.5 - 1.60 yes
Eredmény: 5-3
 
Térjünk át európára, azon belül Svájcra. A Rapperswil még alsó hangon sem tartozik a jobb svájci klubcsapatok közé, amit idén is bizonyítanak. 2-9-es rekordjukkal jelenleg utolsók, legutóbb (tegnap) ugyan ezt a párharcot 5-0-ra bukták Zürichben. A helyzet anniban változott, hogy utaztak egyet a csapatok kéz a kézben az odds pedig értelemszerűen növekedett. A két csapat közti különbség így is megmaradt, a Zürichnek simán vernie kell a Rapperswilt.
 
Tipp:
Rapperswil-Jona Lakers - Zürich Lions - Vendég - 1.65 yes
Eredmény: 3-6
 
Szintén a tegnapi párharc ismétlése. A Kloten Flyers 7-5-re verte a Zug csapatát otthon, most helycserés támadással valami hasonlóra készülhetnek. 1X2-ben 2.80 van a Klotenre, amit nem értek, én viszont a biztonságosabb kétesélyt választom.
 
Tipp:
EV Zug - Kloten Flyers - Döntetlen, vagy Vendég - 1.70 yes
Eredmény: 1-1
 
Remlem emlékeztek a legutóbbi Serie A meccsre. (Fassa-Renon) Kicsit izgulósabb volt, mint vártam, de hendivel is jött szerencsére, mivel meg is tettem őket egy kicsit nagyobb téttel. Most hasonló erővel találkoznak, mint a Renon, csak idegenben. A Valpusteria fogadja őket, akik vezetik a tabellát. Simában 1.18, hendivel érdemesebb tenni, hátha.
 
Tipp:
HC Pustertal-1.5 - SHC Fassa - Hazai - 1.80 yes
Eredmény: 5-3.5
 
Az Örebro meghódította a svéd első ligát. Ezt ki lehet jenelteni, függetlenül attól, hogy hol végeznek majd a végén. Az utolsó öt meccsükön verték a Linköping, Frölunda, Lulea, Brynas kvartettet. Most a gyengélkedő AIK ellen kéne otthon tartaniuk a pontokat, ami nem tűnik lehetetlen küldetésnek.
 
Tipp:
Örebro HK - AIK - Hazai - 1.85 no
Eredmény: 1-4
 
Mindenki kedvenc Skellefteaja elhúzott a hullámzó mezőnytől. A legutóbbi négy meccsüket rendes játékidőben nyerték, ami egyedülálló jelenleg a svéd elsőosztályban. Az ellenfél az újonc Leksands, akik jó szezont futnak. Nem olyan rég minimális különbséggel kaptak csak ki a Skellefteatól, annál pedig biztosan több van a két csapat között. 
 
Tipp:
Leksands IF - Skelleftea AIK - Vendég - 1.67 yes
Eredmény: 1-3
 
A Helsinki már bajnokesélyeshez méltóan vívta meg az utóbbi pár meccsét. Most a tabella alsóbb részén szerénykedő, mindazonáltal a Helsinki mögött csak hat ponttal lemaradó Lukko vendégei lesznek. Nemrég ugyan ez a párharc csak büntetőkkel dőlt el az Helsinki javára, ezen bizonyára szeretnének javítani. Azonban a kétesély is nagyon jól fizet, amire pedig nagyobb az esély.
 
Tipp:
Lukko Rauma - IFK Helsinki - Döntetlen, vagy Vendég - 1.60 no
Eredmény: 5-2
 
A Dinamo legutóbb rangadót vívott az Asztana ellen, ahol büntetőkkel maradtak alul. Most folytatják az utazást, de ezúttal egy kevésbé ütős csapat ellen. A Jekatyerinburg pocsékul kezdett és pocsékul is folytatta 4-10-es összesített mérlegük nem túl irigylésre méltó. Rendes játékidőben nyolc meccs óta nyeretlenek, az utolsó hat meccsüket pedig el is veszítették. Legutóbb az AK Barsnak majdnem beletört a bicskája a csapatba, a Dinamonak ebből is tanulnia kell, nem vehetik fél vállról a meccset. Tovább kell üldözniük a meglépő Szentpéterváriakat, akik valószínűleg holnap ismét nyerni fognak. Csak a győzelem az elfogadható itt a Dinamonak.
 
Tipp:
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Dinamo Moszkva - Vendég - 1.48 yes
Eredmény: 2-4

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Tapuah 2013-10-13 01:05:02
Hátha romlik az arány. :-)
Tapuah 2013-10-13 00:45:26
Egész jó találati arány. :-)
calgaryflames 2013-10-12 21:38:44
ma érzésem szerint megakad a st lousi gépezet a rangers x -től rosszabb eredményt nem ér el ,mivel nem fogadható tippmixen ezért csak tippelem de én beprobálnám a vendég győzelmet ,ugyan ugy mint a Colombus hazai győzelmét is .
petruska 2013-10-12 11:14:17
hi

a Detroit-t meg nézzem,h lesz az H szerintem jó indulatból is X,de inkább 2!

további tippjeink a Hoki világából