2024.06. 07.

ATP, WTA & Challenger figyelő: Első ránézésre! (kibeszélő) – 2024.06.07

ATP, WTA & Challenger figyelő: Első ránézésre! (kibeszélő) – 2024.06.07

Az aktuális héten zajló ATP , WTA és challenger tornákat monitorozzuk és az olvasókkal közösen keresünk olyan tippeket, amelyeket érdemes lehet egy szelvénybe berakni, valamint olyanokat is, amelyek single is megállják a helyüket. Fotó: Matthewryz.

Sziasztok!

Nézzük a mai CH-meccseket tornákra lebontva:

Surbiton, fű:

  • Nakashima – Svajda: Nakashima komplex védekezőjátéka, gyorsasága technikai fölénye diadalt érhet. Svajda erős közepes keménypályás játékos, de ma véget ér a menetelés.

Heilbronn, salak:

  • Nagal – Gakhov: Az indiai játékos mentálisan iszonyatosan erős, gyors, egy védekezésben és alapvonali agresszív játékban nagyon jó. Szerintem ő menetel tovább Gakhov ellen.
  • M. Kasnikowski – L. Van Assche: Két fiatal tehetség, a lengyel megmutatta Altmaier ellen, hogy van benne kraft. Van Ascche viszont már előrébb tart, többször bizonyított már. A stílus hasonló, de a francia most még jobb.

Prostejov, salak:

  • P. Cachin – J. Kym: Egyre-másra tűnnek fel ismeretlen teniszezők, akik tehetségesek, lendületesek. A svájci Jerome Kym remek salakos játékosnak tűnik, 21 éves, olyan ellenfeleket vert már meg salakon a közelmúltban, mint Nishioka, Gombos és Melzer. De Cachnin más szint. Az ATP Tour-on is erős közepes salakon, tavaly kiváló eredményei voltak, most kicsit lejtmenetben van-volt, ez a torna hozhatja vissza azt a formát, amivel újra az ATP versenyeken is esélyes lesz. Ők ketten 2022-ben találkoztak egyszer, akkor Cachin 2-1-re nyert, azóta ő sokkal jobb játékos már! Ma is nyer

Zagráb, salak:

  • l. Mikrut – R. Pacheco Mendez: Luka Mikrut a horvátok tehetsége, látszik rajta, hogy hatalmas önbizalommal és motivációval harcol ezen a tornán és ami fontos, van benne tehetség! Eddig ITF versenyeken játszott, benne van a kitörés lehetősége. Pacheco Mendez 19 éves mexikói srác. Hasonló jókat lehet róla elmondani. A hazai pálya miatt szettet várok minimum Mikuttól, de akár nyerhet is!

tipp
B. Nakashima - Z. Svajda & S. Nagal - I. Gakhov & M. Kasnikowski - L.V. Assche & P. Cachin - J. Kym & L. Mikut - P. Mendez
Nakashima nyer + Nagal nyer + Van Assche nyer + Cachin nyer + Mikrut szett | 5.70 | (6/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
gotti912 2024-06-07 11:31:43
Én továbbra is kitartok a horvát srác mellett.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.06.07. 14:35
C. Alcaraz Garfia - J. Sinner
A mérkőzés győztese
C. Alcaraz Garfia
1.60 3 - 2
2024.06.07. 14:30
L. Mikrut - R. Pacheco Mendez
A mérkőzés győztese
L. Mikrut
1.90 2 - 1
Eredő odds 3.04
Tét 1000
Nyeremény 3040

további tippjeink a Tenisz világából