Mixelek

Regisztrált: 11 éve
Hozzászólások száma: 1 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Mixelek 2013-05-06 15:11:15
180 Siena – Fiorentina V 1,73

Három forduló maradt az olasz bajnokságból, a Fiorentinának 3 pont előnye van a Rómával szemben, mindkettő EL helyezésen áll. A Fiorentina meg fogja próbálni utolérni a Milant(4 pont a hátrány) a BL-ben való indulásért, ha kis szerencséjük van még sikerülhet is.

219 Chelsea - Tottanham H 1,9

Chelsea ezzel a meccsel be tudná biztosítani a harmadik helyét és 1 pontra megközelítené a Cityt, nagyon jó formában van, míg ellenfele nyögve nyelősen játszik egy döntetlen és egy kiszenvedett 1-0 hazai pályán. Persze mindent megfognak tenni a győzelemért a csapatok, de összességében hazai győzelmet várok, a Tottanham elmúlt 2 mérkőzéséből kiindulva.

193 Palermo – Udinese V 2,57

Az Udinese az elmúlt 4 mérkőzését kivétel nélkül megnyerte, nagyon hajtanak a Roma 5. helyéért, ami EL-t ér. Az Udinese szinte biztos, hogy támadólag lép majd fel , mivel jobb csapat és erősebb szerintem simán hozzák ezt a meccset még idegenben is. A Palermonak muszáj lesz támadólag fellépni, hogy kimozdítsák magukat a kieső helyről. Tehát mindkét csapat támadólag lép majd fel és ebből az Udinese kerül majd ki győztesen.

Eredő odds: 8,447
A labda gömbölyű, bármi megtörténhet.

Sok szerencsét, további jó tippelést!