2024.08. 18.

Tipplap hírek!

Tipplap hírek!

Hoztunk egy kis összefoglalót és híradót a nyár végéhez közeledve, lesz szó játékokról, az oldal eseményeiről, kérésről, kérdésről, minden ami fontos.

Üdv mindenk kedves olvasónak!

 

Fontos információkkal érkezünk, a közeljövőről hozunk híreket!

 

  • Előszőr is köszönet jár mindenkinek, hogy ilyen aktívan és ennyien itt vagytok velünk, külön köszönet, hogy sokszor segítetek kontroll alatt tartani a versenyeket (értve ezalatt pl. a Betchallengeben kapott sok segítséget), ami a mi munkánkat is megkönnyíti.
  • A kérésünk az lenne, tartsok meg az emberi normákat, egymással kultúráltan viselkedjünk, magunkról is olyan képet állítsunk fel, ami ebbe a környezetbe pozitív hatással bír. Segitsünk egymásnak jó tippekkel, a legfőbb fegyver a jó kommunikáció. Ne pazaroljuk arra az energiát, hogy a bukott tippeken morgolódunk, a sportolókat mocskoljuk, mert azzal előrébb nem vagyunk. Én is ki tudok kelni magamból a sportfogadás miatt, mondjunk magunkban egy cifrát és lépjünk túl rajta.
  • Várunk rengeteg visszajelzést tőletek, játékokkal, játékszabályokkal kapcsolatban, min, hogyan kéne változtatnunk, hogy élvezhetőbbé tegyük versenyeinket, igyekszünk tanulni a hibáinkból. A kultúrált kritikát szívesen fogadjuk. Ha olyan tartalommal találkoztok, ami számotokra nem tetszik, vagy olyan kommentet, viselkedést láttok, ami számotokra "vérlázító", vagy finom, kultúrált hangnemben reagáljatok rá vagy ne is foglalkozzatok vele. Ha nem tetszik egy játék nem kényszerítjük, hogy játszatok benne. Tudjátok jól az évek alatt mennyi ötlettel álltunk már elő, biztos találtok olyat, ami kedvetekre való. Nem kérünk sokat, csak, hogy kellő tisztelettel bánjatok a munkásságunkal, hisz mi értetek vagyunk és azért csináljuk, hogy velünk legyetek! Ezt a kis bekezdést nem negatív üzenetnek szántam, csak egy kis kiegészítő gondolatsor volt. Na, de jöjjenek a jó hírek:

 

Ágyúgolyó futam

  • Szinte biztos, hogy szeptembertől indítjuk a következő ágyúgolyó bajnokságot, az időintervallum még tervezés alatt, benn a pakliban, hogy egy négy hónapos nagy év végi party lesz belőle, hogy sok idő legyen a nagy csatákra, sokatoknak legyen ideje odaérni az élre.

 

Jómagam munkássága (ST21):

  • Szeptembertől indul az NFL, vele együtt a szokásos cikksorozatom is, várom állandó szurkolótársaimat, de új rajongókat is szívesen fogadunk! Emellett megy a baseball szezon, a playoffra nagyon készülök, annak is hamar eljön az ideje. Aztán év vége felé jön az NBA, NHL is, tartsatok velem USA sport rajongók! Az idei hálaadás napi NFL maraton lesz az 5 éves szülinapja, hogy itt vagyok a TIPPLAPON :)
  • Tervezünk villámjátékokat a nyár után is, de szívesen elővenném a régi ötleteket is, ha még emlékeztek rájuk (Tell Vilmos, Sabaton, Stephen King: Setét Torony, Bud Spencer, Mulatós játék, Saragarhi csata és még sorolhatnám). Majd lesz közvélemény kutatás, mire van igény, aztán új köntösbe előkerülhet valamelyik, ha ti is szeretnétek.
  • És most jöjjön a legfontosabb hír:

Piszkos Fred közbelép Fülig Jimmy őszinte sajnálatára!

  • Emlékeztek még a Macskafogó nyereményjátékra? (hogy ne emlékeznétek, óriási sikert aratott). 1_Petipp játékmester újabb ötlettel és játékkal állt elő. A kezdés időpontja még nincs meg, de a közeljövőben esedékes, lesz róla reklám, mikor a célegyenesbe leszünk, a játékmester még kis türelmet kér. A játék alapját Rejtő Jenő világa és karakterei adják, akik ismerik az író munkásságát, azok nagyon élvezni fogják, akik még nem kultúrálódtak eleget, majd Jimmy helyrepofozza őket. Rengeteget leveleztünk 1_Petippel, a legegyszerűbb sorokon is nagyokat kacagok, Péter méltó "szóvívője" példaképének, de erről majd mesél ő. Eszméletlen buli lesz azt már most megígérem, főleg, ha addig magatokba szívtok egy kis Rejtő Jenő kultúrát. 14 karátos autó, Vesztegzár a Grand Hotelben, Piszkos Fred a kapitány, Három testőr Afrikában stb.
  • Hogyan tudtok még közelebb kerülni a játékhoz?

"Szeptember 3 - 7 között Dobó Ferenc Levente alkotó jóvoltából, Székesfehérvárra utazik a nagyközönség két életnagyságú kedvence Fülig Jimmy és Piszkos Fred szobrai, hogy ott is bemutathassák nagyszerű mivoltukat."

1_Petipp meg fog jelenni a hírek szerint és nekem is meghozta a kedvem, hogy egy kis kultúrát magamba szippantsak. Ha valakit érdekel a dolog benne vagyok/vagyunk  (de Péter nevében nem beszélek), hogy összehozunk ott egy Tipplap találkát. A program szoborlátogatást mindenképp tartalmazna, majd egy laza kávézóba beülős, teraszos, egyebes beszélgetés is játszik, amennyiben van rá idő és igény, egy kis fehérvári városlátogatás is beleférhet, ha már ellátogatunk oda. A helyi erő jelentkezését várom kommentben!

1_Petipp: "Indulás előreláthatólag 08.30-as vagy 09:20-as gyorssal, de késekkel és csúsztatásokkal tessék számolni. Lehet, hogy közbejön egy találkozó... Az élet nem szokott számolni. A nyelvtant sem ismeri. Elég helytelenül. Viszont rendezésben felülmúlhatatlan."

 

Szept. 3-7 az kedd-szombatig. Nekem a szombat játszik, hét közben munka, de még a hétvége is necces lehet, ha túlórázni kell stb. Amennyiben van rá érdeklődő kérem jelezze kommentben, majd megbeszélhetjük emailben is, nincs már messze, így ezt meg kell tervezni. Én vevő vagyok rá, ha van rá igény és minden körülmény adott lesz.

 

A Tipplap élet zajlik tovább, köszönjük, hogy itt vagytok velünk, csináljuk tovább a dolgot, készüljetek az ágyúra, a nyár végéhez közeledve beindul a sportélet, elő a szelvényekkel! Várjuk a jelzéseteket az említett székesfehérvári rendezvénnyel kapcsolatban!

 

https://panoptikumart.com/piszkos-fred-a-brand-figurank/

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
AC Milan 2024-08-20 19:05:49
Köszönjük a játékok szervezését! Szerintem ami még jó vilt, amikor 4-es csoportokba voltunk sorsolva, mindenki mindenkivel játszott a csoportban, 3 tipp volt egy meccsen vagy valami ilyesmi :)
Feketelo 2024-08-19 09:42:12
Sziasztok! Jó olvasni egy újabb megvalósítható kezdeményezésről.
Sajnos most ebben nem fogok tudni segíteni, mert az a hétvégém már foglalt. Pénteken kora délután elutazunk az unokatesóm fia fog szombaton nősülni.
Azért köszönöm, hogy számítanátok rám a szervezésben, mint "helyi erő", hogy megemlítsem Rejtő Jenőt: Feketeló mint Az előretolt helyőrség! Nektek azért kívánom, hogy összejöjjön és érezzétek jól magatokat!

Persze, ha hátér info kell, pl., hogy hol lesznek a szobrok felállítva, vagy hogyan lehet bejutni a vasútról, buszpályaudvarról a belvárosig, stb, ebben tudok majd segíteni.
skorpio63 2024-08-18 13:22:22
Szívesen részt vennék egy ilyen találkozón!A péntek lenne a legjobb,de a szombat is megoldható,ha időben döntés születik.Fehérváron születtem,27 éves koromig ottani lakos voltam.Kb.8 éves koromtól 27 éves koromig minden Videoton meccsen ott voltam.Imádtam!Feketeló biztos sokat segít majd a szervezésben,de nekem is sok ismerősöm van Fehérváron...Meglátjuk,mi lesz a kezdeményezésből!
seantaylor21 2024-08-18 13:48:56
péntek lenne az egésznek a kulcsa, de amilyen áldatlan állapotok vannak most nálunk a cégnél nem hiszem hogy eltudok szabadulni, még meglátjuk. valóban jó lenne

terveim szerint a szombat az fix, de örülnék ha megtudnám oldani a pénteket ha többeknek jó az.
Feketelo ló volt a címben megjelölt helyi erő
szeretlekandi 2024-08-18 21:04:55
Jó háziorvos megold minden problémát 😉😎
seantaylor21 2024-08-18 21:19:53
Egyrészt az még azt is elintézi aki nem beteg. Ehhez csak meghalni megy az ember ma abba tud segíteni :D

Másrészt kb ha most még vki kidől nálunk abból a 2 emberből ami 5 embernyi munkára kéne abból az lesz hogy még vasárnap meg karácsonykor is ott rohadunk.
Egyszerű lenne a helyzet ha nem lenne ilyen állapot éppen de most csak magammal cseszek ki ha trükközök :D
surda64 2024-08-18 10:20:15
Végtére is Fehérvár nincs messze....
Hrich 2024-08-18 09:00:54
Szia Bence! E-mail ment!

további témák a rovatból

Üdvözlünk mindenkit legújabb játékunkban, pofonokra felkészülni!
Üdvözlünk mindenkit legújabb játékunkban, pofonokra felkészülni!
Szombaton rajtol legújabb játékunk a Tipplapon, melynek ötletgazdája 1_Petipp!
Szombaton rajtol legújabb játékunk a Tipplapon, melynek ötletgazdája 1_Petipp!
Hoztam egy elemzést a 2024-es NFL draft első köréről, lássuk mit tudnak a legjobb újoncok!
Hoztam egy elemzést a 2024-es NFL draft első köréről, lássuk mit tudnak a legjobb újoncok!