2024.08. 15.

Tipplap Dartsverseny (Nyereményjáték by Lillatitanilla-Davidbuffon) EREDMÉNYHÍRDETÉS

Tipplap Dartsverseny (Nyereményjáték by Lillatitanilla-Davidbuffon) EREDMÉNYHÍRDETÉS

Véget értlegújabb játékunk, köszönjük a felajánlást és a játékot Lillatitanillanak, Davidbuffonnak!

Üdv dartsos harcosok!

 

Véget ért legújabb megmérettetésünk, a TIPPLAP DARTSVERSENY. Előszőr is nagyon köszönjük Lillatitanillanak és Davidbuffonnak, hogy felajánlottak egy díjat és elhozták nekünk ezt a játékot! NAGYON NAGYON KÖSZÖNJÜK!

10 napig ment a dobálózás, ám a nyilak nem úgy repültek, ahogy azt szerettétek volna, nem sikerült senkinek kiszállni. Győztes így is hírdetünk a maradék pontok alapján. Hrich végzett az élen, Spitball tudott rajta kívűl kiszállóig lemenni, az őrült oddsszórás nem vezetetett eredményre a többiektől, magamat is beleértve. Egy szép nap és Hrich meglógott majd megőrizte előnyét.

GRATULÁLUNK HRICH, tiéd az 5000ft-os tippmix lehetőség, várok egy emailt a bence.gulyas93@gmail.com címre.

 

  • Nyugodtan írjátok le a véleményt a játékkal kapcsolatban, mi tetszett, mi nem tetszett a verseny folyamán, hogy ebből is tanuljunk. Érkezett a verseny alatt több negatív kritika is, tőletek azt kérem, kultúrált hangnemben, minőségben írjátok le nyugodtan, hogy mi miatt illettétek ilyen erős szavakkal a játékot, kiváncsiak vagyunk mindenki véleményére. Akinek tetszett, ők is írhatnak pár szót arról, mitől volt számukra érdekes. Vizsgáljuk meg mindkét oldalt. Nagyon szépen köszönjük, hogy itt voltatok, Davidbuffon is érkezik majd kommentben, de mégegyszer nagyon hálás vagyok neki, hogy felajánlotta a nyereményt és a játékot számunkra!

Tartsatok továbbra is velünk!

Üdv

ST21

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
skorpio63 2024-08-15 20:21:47
Teljesen egyetértek Spitball és kissbela83 hozzászólásával.Amit öt napja írtam a játékról,nem volt túlzás,az azt követő napok és a mostani hozzászólások is igazolták az akkori véleményemet.Lesz még sok jó játék a Tipplapon!
kissbela83 2024-08-15 18:19:44
Sziasztok! Először is köszönöm a játéklehetőséget, a felajánlást, és a szervezést. Sajnos itt is az jött elő, ami az EB játék alatt hogy egy nagyon jó tipp, és máris megfordult a játék menete, és lényege. Szerintem az itt megjelenő tippek részben a versenyért születnek, részben pedig azt a célt is szolgálhatják, hogy egymásnak tippeket, ötleteket, adjunk így segítsünk a meglátásainkal másoknak is. Na már most, ez a játék, sajnos a harmadik naptól átment hazárdírózásba, mindenki szaladt az éllovas után, és dobta be a magas szorzókat, aminek nem sok értelme van. Szóval továbbra is tartom magam ahhoz amit az EB után írtam, és amit Spitball is írt, hogy ezt a tényezőt (túl magas odsz tippelesének lehetősége)ki kellene valahogyan iktatni a versenyekből, vagy legalábbis korlátozni annyira, hogy a versengés a végsőkig megmaradjon. Szerintem sokkal izgalmasabb egy verseny, ha szoros küzdelem van, és csak kis különbségek döntenek, és a tippelőket is arra késztetné, hogy a legtutibb tippeket tegyék meg. Köszönöm a versenyt, a végsőkig próbálkoztam!
davidbuffon 2024-08-16 14:32:29
Teljesen igazad van maximalizálni kellett volna az oddsokat.
seantaylor21 2024-08-15 18:54:09
Köszönjük a kommentet! Igyekszünk.
kissbela83 2024-08-15 18:21:47
Bocsi, amire megírtam és elküldtem addigra Sean már meg is válaszolta Spitball nak.
Spitball 2024-08-15 14:20:09
Gratulálok Hrich! Köszi a szervezőknek, és a felajánlást a tipplap párnak. Ez valóban nem volt a játékok csúcsa, nagy szerencse kellett (nekem is volt egy, de nem elég nagy). Nem volt igazán tippster játék. De ahogy az eb játékon is, elég volt egyetlen nagy szerencse, amivel nyertesnek lehetett lenni.
Általánosságban én ezt a faktort venném ki minden játékból! Ne lehessen bedobni egy all-in-t nulláról, amivel mindent viszel. Olyan versenyek kellenek, ami a valódi sportfogadásra hajaznak. Biztos vagyok benne, hogy ezeket a 70-80-90-es odds-okat nem játssza senki élesben. Vagy ha igen, az inkább szerencse lovag.
seantaylor21 2024-08-15 18:06:12
Ebben teljesen egyetértek, sajnos most nem készült előzetes kalkulácio tőlem se hogy mit lehet kihozni 10 nap alatt.

Na meg azzal végképp nem számoltunk hogy velem együtt a teljes mezőnyhótt homályon lesz és az éles harcból annyi marad hogy egy ember elhúz a többi meg nem talál semmit és kénytelen szórni az eszementséget. Így aztán az őrületnek se lett fék behúzva .

Szerencsére a játék most olyan szempontból igazságos volt hogy nem a bemákolt 100as odds nyert

Valóban a szerencsefaktort kell kivenni ezekből, igyekszünk izgalmas játékokat kihozni belőle.
Köszi a veleményt
tibcsi68 2024-08-15 17:13:29
Ott a pont!
1_Petipp 2024-08-15 14:04:40
Buenos Dias!
Még egyszer köszönöm a szervezést és a játékot! Gratulálok Hrich!
davidbuffon 2024-08-15 13:33:42
Köszönöm Sean, hogy végigvitted a játékot. Köszönöm mindenkinek, hogy végig játszottátok. Most, hogy vége a játéknak én is láttam benne több dolgot amit máshogy csinálnék. Írjátok le nyugodtam a véleményeteket negatívat és a pozitívat is.
prigioni 2024-08-15 12:06:35
Gratulálok Hrich!
Hrich 2024-08-15 12:12:04
Köszönöm szépen a gratulációt, a lehetőséget! Nekem tetszett!😜

további témák a rovatból

Üdvözlünk mindenkit legújabb játékunkban, pofonokra felkészülni!
Üdvözlünk mindenkit legújabb játékunkban, pofonokra felkészülni!
Szombaton rajtol legújabb játékunk a Tipplapon, melynek ötletgazdája 1_Petipp!
Szombaton rajtol legújabb játékunk a Tipplapon, melynek ötletgazdája 1_Petipp!
Hoztam egy elemzést a 2024-es NFL draft első köréről, lássuk mit tudnak a legjobb újoncok!
Hoztam egy elemzést a 2024-es NFL draft első köréről, lássuk mit tudnak a legjobb újoncok!