2024.06. 17.

Superattan: Trelleborg – Brage (Gólváltás a svéd kettőből!) - 2024.06.17

Superattan: Trelleborg – Brage (Gólváltás a svéd kettőből!) - 2024.06.17

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Trelleborg – Brage

  • A szezon kezdete óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Trelleborg jelenleg a hetedik helyen áll. Szilárd védekezésük miatt nehéz őket legyőzni. Azonban a veretlenségi sorozatukat nemrég megtörte egy 2:0-s vereség a Landskrona ellen. A hazai pálya előnye és a szurkolók támogatása gyakran a Trelleborg javára billenti a mérleg nyelvét. A Brage egy kicsit jobb helyzetben van, három ponttal és egy győzelemmel többjük van, mint a Trelleborgnak. Egy kis győzelmi szünetet megtörve 1:0-ra győztek az Osters IF ellen, bár két váratlan vereséget is elszenvedtek az utóbbi időben. Ennek ellenére erős védekezésük, amely korlátozza az ellenfelek lehetőségeit, továbbra is a csapat egyik erőssége. Az utóbbi időben tapasztalható gólszerzési nehézségeik kihívást jelentenek számukra. A Trelleborg és a Brage közötti mérkőzések többsége szoros eredménnyel végződött. Tavaly egyszer 1:1-es döntetlent játszottak, előtte pedig a Trelleborg 1:0-ra nyert. A Trelleborg egy olyan csapat, amely több helyzetet teremt az ellenfél kapuja előtt, de gyakran hibázik saját tizenhatosán belül. Mostanában nyitottabb játékot játszanak, ami miatt több gól születik a mérkőzéseiken. Ma is várható egy itt, egy ott minimum.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Trelleborg – Brage
Mindkét csapat szerez gólt | 1.54 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

Remek szériát fut a hazai együttes, amelyre ma ismét megoldható feladat vár. Mutatjuk a részleteket. Fotó: pixabay.com
Remek szériát fut a hazai együttes, amelyre ma ismét megoldható feladat vár. Mutatjuk a részleteket. Fotó: pixabay.com