2024.07. 08.

Allsvenskan: Vasteras SK – Hacken (Gólváltós meccs az IKEA földjéről!) - 2024.07.08

Allsvenskan: Vasteras SK – Hacken (Gólváltós meccs az IKEA földjéről!) - 2024.07.08

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Vasteras SK – Hacken

  • A svéd Allsvenskan bajnokságban öthetes szünet után a Vasteras SK és a Hacken találkozik bajnoki meccsen. A szezon közepéhez közeledve az újonc Vasteras SK a tabella alsó felében küzd a pontokért, hogy megkapaszkodjon az élvonalban. Tavaly megnyerték a Superettan-t, ezzel 27 év után visszatértek az Allsvenskan-ba, de eddig nem sikerült maradandót alkotniuk a nagyok között. Az eddigi 12 mérkőzésükből nyolcat elveszítettek, két győzelmet arattak, miközben 8 gólt szereztek és 14-et kaptak. Egyik győzelmük közvetlenül a szünet előtt történt, amikor 4-0-ra verték a Kalmart június 2-án. Az utóbbi három mérkőzésükön veretlenek maradtak, ami optimizmusra ad okot Kalle Karlsson csapatának a folytatásra, de igyekezniük kell a nehezebb meccseken is pontokat rabolni, ha bent akarnak maradni.
  • A Hacken formája nagyon gyenge volt a szünet előtt, ezért két barátságos mérkőzést is játszottak! Előbb június 28-án 3-2-re kikaptak a Siriustól, majd két nappal később 4-2-re nyertek a Halmstads ellen. Az edző, Pal Arne Johansen reméli, hogy a Halmstad elleni győzelem lendületet adhat csapatának a bajnokságban, ahol az utolsó öt mérkőzésükből csak egyet nyertek meg. Utolsó bajnoki mérkőzésükön június 2-án 4-1-re verték az AIK-t. A Hacken eddig 13 mérkőzéséből hatot nyert meg, ötöt elveszített és két döntetlent játszott, ezzel 20 pontot gyűjtve a hatodik helyen állnak, de győzelem esetén a negyedik helyre léphetnek. Azonban az idegenbeli eredményeik aggasztóak, mivel utolsó négy idegenbeli mérkőzésüket elveszítették, 11 gólt kaptak és csak hármat szereztek.
  • Bár a Hacken az esélyesebb, a Vasteras az utóbbi hetekben javuló formát mutatott, így esélyük van pontot szerezni. Idegenben a Hacken eddig gyengélkedett, ezért ma gólváltásos meccset játszhatnak, a kimenetel háromesélyes.

"Ha most regisztrálsz a Tippmixpro-ba 100 000 Ft bónusz ütheti a markod!"

tipp
Vasteras SK – Hacken
Mindkét csapat szerez gólt | 1.47 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából