Szelvényajánló

A Tipplap saját Tippmix szelvénye, elemzésekkel.

Tulipánosföldről kinéztük az Utrecht és a Vitesse csatáját az Európa Liga-imdulást jelentő helyért. Hatalmas tét, remek meccset várhatunk, valamint a másik találkozó a kiváló formában lévő Levante utazik a Celta Vigo otthonába. A vendégek a Barcelonát páholták el legutóbb, így mindenképpen izgalmas és gólokban gazdag találkozót várunk. Két meccs kötésben, remek szorzóval! Lássuk!

 

A magyar bajnokságból hoztam egy hárommeccses szelvényt, amivel szerencsés esetben 2,3-as eredőt is össze tudunk szedni. A Ferencváros és a Videoton versenyt fut a bajnokságért, ráadásul ma mindkettőjükre nehéz mérkőzés vár. A Fradi a Honvédhoz utazik, a Videoton pedig a kiesés ellen  küzdő Vasashoz! Három esélyes oddszból kovácsoltam egy több mint duplázót.

Két olyan olasz mecccs is van, amely remek lehetőséget kínál arra, hogy szinte megduplázzuk tétünket. Az óvatos fogadók viszont akár be is köthetik kétesélyben a két összecsapást, ekkor egy alacsonyabb, ám kevesebb kockázatott tartalmazó szelvényt kapunk. Lássuk a lehetőségeket!

Tippcsokor

2018. May. 12.
Tapuah

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 2-3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal bátorkodok Hollandiából is tippet szállítani, amiket amiket mind-mind megtalálhattok a  TIPPMIXPRO oldalán.. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!  

Oldalak