Beharangozó, labdarúgó-cikkek

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

Argentin-uruguayi ki-ki meccs

2018. May. 24.
pletszo

Tulajdonképpen ki-ki meccset vív egymással az Estudiantes és a Club Nacional a Libertadores Kupa F-csoportjának záró fordulójában. Az Estudiantesnek kétgólos különbséggel kellene nyernie a továbblépéshez, lássuk, a Club Nacional képes lesz megtartani második helyét a kvartettben?!

 

Játékerőt tekintve két kifejezetten egyenrangú csapat találkozik ma az Üllői úton, hogy magasba emelhesse a díszes, nagy múltra visszatekintő Magyar Kupa-serleget. Az egyik oldalon a sokkal nagyobb múltra visszatekintő Újpest, a másik térfélen a felcsúti Puskás Akadémia csapata sorakozik majd föl. Lássuk, mit várhatunk, kezdés ma este 20:00 órakor.

Bennmarad-e a SPAL?

2018. May. 20.
pletszo

Elérkeztünk a Serie A zárófordulójához, amely hatalmas izgalmakat tartogat, mind a kiesés, mind pedig a Bajnokok Ligája indulás szempontjából.  Öt csapat van még veszélyben, közülük az egyik a 17. helyen álló SPAL, amely a Sampdoriát fogadja ma délután.

 

Oldalak